More


  Radu Cristescu: „Vreau să le ofer sătmărenilor siguranţa unui trai mai bun”

  - Advertisement -

  Candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a declarat, într-un interviu acordat unui site de știri lcoal, că planul său, odată ales ca deputat, este să le ofere sătmărenilor siguranța unui trai mai bun.
  ”Sunt de părere că locuitorii judeţului Satu Mare au înţeles că actuala guvernarea liberală a adus România pe marginea prăpastiei. Toată lumea vede cu proprii ochi că în ţară domneşte haosul, acest Guvern liberal incompetent fiind într-o permanentă campanie electorală. Ca alternativă, în calitate de viitor deputat, vreau să le ofer sătmărenilor siguranţa unui trai mai bun. Nu pot face acest lucru de unul singur, ci împreună cu colegii mei din PSD. Programul nostru prevede clar că în prima zi de guvernare vom scădea impozitele pe salariile mai mici de 6.000 lei, până la impozit zero pe salariul minim. Această măsură va avea un efect direct asupra oamenilor simpli, care vor rămâne cu mai mulţi bani în buzunare, lucru care le va garanta acea siguranţă a unui trai mai bun. Nu vom uita nici de pensionarii care au trudit o viaţă întreagă, majorarea pensiilor fiind o altă prioritate de-a nostră. În calitate de social-democraţi, trebuie să ne preocupe greutăţile cu care se confruntă oamenii simpli, nu putem să îi abandonăm cum a făcut actuala guvernare.
  Guvernul Orban i-a adus pe culmile disperării prin dorinţa absurdă de a închide pieţele, privându-i pe români de produse autohtone accesibile şi sănătoase. Trebuie să îi sprijinim şi pe cei din HORECA, care au înregistrat pierderi enorme datorită măsurilor pompieristice adoptat de actuala guvernare liberală. Toate acestea se pot realiza şi prin măsuri guvernamentale, dar şi prin măsuri legislative.
  Cu astfel de generaţii de analfabeţi, viitorul României va fi tot mai sumbru. De altfel, dacă PNL rămâne la guvernare viitorul întregii ţări va fi mult mai sumbru. Iar asta ar trebui să-i pună pe gânduri nu numai pe locuitorii judeţului Satu Mare, ci pe ai întregii noastre ţări. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19 cât și în economie. Au eșuat ca nicio altă țară din Europa! Spitale sufocate, şcoli închise, piețe închise, industria HORECA închisă, firme românești puse la pământ, şomaj în creştere, acestea sunt rezultatele Guvernului Orban.
  De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! De asta trebuie să ieșim la vot și să punem un Guvern PSD capabil să gestioneze eficient această criză sanitară. Un guvern care să aibă un plan concret aplicabil din prima zi. Iar PSD are soluțiile și specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare.
  Pe 6 decembrie, prin votul lor, românii pot opri Guvernul Orban!”, este mesajul transmis de Radu Cristescu.

  Comandat de PSD Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200020  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img