More


  Radu Panait, candidatul USR PLUS: “Alătură-te și tu celor ce vor o Românie fără hoție”

  - Advertisement -

  Duminică, suntem așteptați la urne pentru a vota noul Parlament. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie să fim înțelepți, responsabili. Avem nevoie să-i taxăm pe cei ce ne mint de 30 de ani și să oferim o șansă celor ce vin cu proiecte pentru modernizarea României. Pe scurt, duminică avem datoria să-i alegem pe cei care ni se par mai potriviți să ne reprezinte.
  Al doilea cel mai votat sătmărean la alegerile din 27 septembrie are nevoie de sprijinul fiecărui sătmărean pentru a ajunge să ne reprezinte în Parlamentul României. Candidează pentru Camera Deputaților și și-a propus ca proiecte precum “Fără penali în funcții publice”, fără pensii speciale și DNA-ul pădurilor să devină realitate.
  Radu Panait ne-a declarat:” USR vine în fața alegătorilor cu o echipă de tineri competenți, perseverenți și, cel mai important, onești. Sătmărenii au văzut mult prea multe experimente eșuate, iar acum sunt convins că vor vota o altfel de politică. E foarte important ca oamenii de bună-credință din județul nostru să-și convingă apropiații să iasă la vot. Un telefon dat mătușilor, vecinilor sau mecanicului poate face diferența dintre 4 ani de dezvoltare sau 4 ani de stagnare, 4 ani în care vom rămâne în urmă față de vestul Europei. Mergeți la vot! Respectați măsurile de prevenție împotriva virusului și protejați-vă, totodată, de politicienii corupți. Duminică, sătmărenii votează pentru o Românie fără hoție!”

   

  Comandat de USR PLUS, cod mandatar 11200021, realizat de Nord Vest Tv Advertising SRL  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img