More


  RAZIE. Desant al mascaților, polițiștilor și jandarmilor sătmăreni la Socond și Stâna

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi, au organizat și desfășurat la data de 22 decembrie a.c., o acțiune pe raza localităților Socond și Stâna.

  Astfel, polițiștii au acționat pe raza localităților Socond și Stâna pentru prevenirea și combaterea infracționalității contra patrimoniului, contra persoanei, în special a infracțiunilor silvice, a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus.

  În urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a 92 de persoane, au fost verificate 47 de locații de interes și au fost controlate peste 40 de autovehicule.
  În cadrul acțiunii au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26 000 de lei, dintre care 10 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuale, pentru prevenirea infectării cu virusul COVID-19.

  De asemenea, au fost ridicate două certificate de înmatriculare și a fost constatată în flagrant delict o infracțiune la regimul rutier.

  Astfel, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au depistat în jurul orei 08.30, pe raza localității Stâna un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa, atât în uniformă cât și în civil, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

  ”Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.

  Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.

  Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în litera și spiritul ei!”, se arată într-o informare făcută de IPJ Satu Mare.

  Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img