More
  spot_img

  RAZIILE ANTI-COVID continuă la Satu Mare. Alte nereguli, alte AMENZI

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 30 decembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, la data de 30 decembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

  Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 7 permise de conducere.

  De asemenea, polițiștii sătmăreni au desfășurat activităţi cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă care au avut loc în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, supermarketurile si centre comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19 și prevenirea faptelor antisociale.

  Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii sătmăreni au derulat, pe raza județului, atât în mediul urban cât și rural, acţiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 155 de obiective, din care 28 de restaurante, 25 de hoteluri şi 78 de mijloace de transport, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 111 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 25.000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare