More


  Sătmărean, bătut cu sălbăticie în Gara CFR Seini

  - Advertisement -

   

  Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Apa (județul Satu Mare), angajat ca impiegat de mișcare în Gara CFR Seini, a fost atacat și bătut crunt ieri noapte chiar în biroul din incinta Gării CFR Seini, scrie VasileDale.ro.

  Conform informațiilor primite de la sursele site-ului mai sus citat, bărbatul ar fi prins mai multe persoane într-o clădire dezafectată din stația CFR Seini. Acestea ar fi plecat din zonă, doar că după un timp indivizii ar fi pătruns în biroul angajatului CFR și l-au snopit în bătaie. Totodată, biroul a fost devastat.
  Polițiștii de la Biroul Transporturi Maramureș împreună cu polițiștii de la Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului și au efectuat ancheta de rigoare. La ora redactării acestui articol, autorii nu erau încă prinși. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Maramureș unde a rămas internat.
  Să mai spunem că angajatul CFR lucrează ”de o viață” în transporturi la punctul de lucru din Seini. Pe fir au intrat și inspectorii de la ITM Maramureș pentru că incidentul s-a petrecut în timpul programului.
  Ulterior, s-a aflat că impiegatul a fost bătut, ieri dimineață, în jurul orei 6.00, chiar în timp ce în gară era trenul personal Satu Mare – Baia Mare. Acesta nu a putut pleca din stație pentru că impiegatul nu putea efectua pașii necesari pentru punerea în mișcare în siguranță a trenului. Acesta a plecat din stație cu întârziere și abia după ce acarul de serviciu a ajuns în biroul impiegatului.
  ”Azi, 16 decembrie, la ora 5.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat în gara CFR din Seini.
  Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
  Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea și luarea măsurilor legale care se impun față de persoanele implicate”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Maramureș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img