More


  ȘEDINȚĂ. Rectificări bugetare la Consiliul Județean Satu Mare

  - Advertisement -

  Consiliul Județean Satu Mare încheie anul 2020 fără sincope în asigurarea veniturilor necesare dezvoltării proiectelor și funcționării instituțiilor din subordine. În cadrul ședinței de îndată, desfășurată online și condusă de președintele Pataki Csaba, consilierii județeni au aprobat recent proiectul privind rectificarea bugetului general consolidat al județului Satu Mare, astfel:

  Ca urmare a economiilor realizate la bugetul județean, provenite în mare parte din Programul pentru școli, care nu a fost derulat din cauza epidemiei de coronavirus, a fost alocată suma de 6.280.000 de lei pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și a centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap.

  Pentru a încheia cât mai rapid investiția de la Luna Șes, au fost suplimentate cu 1.034.000 de lei lucrările care se desfășoară la domeniul schiabil, bani care vor fi recuperați de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

  La capitolul infrastructură rutieră, au fost suplimentate cu 266.000 de lei sumele destinate lucrărilor de reparații a drumurilor județene.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img