More


  190 de pisici și 11 căței la patru mâini

  - Advertisement -
     Am primit pe adresa redacției un strigăt de ajutor. Ca orice strigăt trebuie verificat înainte de a-i da crezare. Nu știu de ce, dar parcă aș da crezare acestor doi careieni porniți pe opere de caritate pentru cele mai îndrăgite patrupede: pisicile și cățeii. Totuși eu zic să mai verificați o dată dacă vreți să dați o mână de ajutor.
     Iată mesajul primit:
  „Buna ziua,

  Ați fi interesați să faceți un articol despre asociatia noastra care are in grija peste 190 de pisici si 11 căței, toti salvati de pe strada din conditii groaznice : https://www.facebook.com/fureverhome.romania
  Am ajuns la un punct în care costurile de mâncare și medicamente ne depășesc financiar, 3 ani de zile doar din fonduri proprii salvam, dar acum am avea nevoie de ajutor.
  Vă mulțumesc.
  Cu stima,
  Simona Gall
  0721599191”
  La adresa de fb menționată mai sus, în ultima postare, am dat peste următorul text:
  ”Încep anul cu colivii supraaglomerate, mâncare doar pentru o săptămână și niciun ban pentru vaccinuri de care au nevoie toate cele 190 pisici. Ca sa nu mai vorbim de problema noilor fuge, ce am folosit pana acum Fipronil, pare sa nu mai functioneze, deci alternativa ar fi Selemectin, care este mult mai costisitoare. Putem cumpăra pipete de mărimea câinilor și le putem doza cu seringe de 1 ml dar chiar și atunci pentru toate pisicile ar costa mai mult decât 800 euro, doar pentru selemectină, vaccinurile ar fi mult mai multe. Orice ajutor pe care îl poți oferi ar însemna mult.
  Paypal: fureverhome.romania@gmail.com
  revoltă: + 40721599191”
     Menționez că nu am intervenit asupra textului decât prin introducerea diacriticelor. Ortografierea și topica le aparține solicitanților.
     InG


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img