More
  spot_img

  NEBUNIE. Tentativă de cirmă în Țara Oașului

  - Advertisement -

  Tentativă de crimă înregistrată în Țara oașului. Un copil de numai 12 ani și-a înjunghiat pur și simplu unchiul în piept. Victima a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul din Baia Mare unde a fost internat în stare grave.

  Și-a înjunghiat unchiul
  Nefericitul eveniment a avut loc sâmbătă înainte de amiază într-o casă din localitatea Tarna Mare.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, a precizat faptul că un minor, în vârstă de 12 ani, și-a înjunghiat unchiul, în vârstă de 64 de ani. Minorul și-a împuns unchiul cu un cuțit în zona inimii-torace, sub brațul stâng, motiv pentru care polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, continuând investigațiile în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

  ”Sâmbătă, în jurul orei 10,30, Poliția a fost sesizată cu privire la o vătămare corporală in Tarna Mare. Din cercetările polițiștilor la fata locului, s-a stabilit ca un băiat de 12 ani din Tarna Mare, pe fondul unor discuții contradictorii, și-ar fi împuns unchiul de 64 de ani, cu un obiect ascuțit sub brațul stâng. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare. Cercetările continua sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală in cadrul dosarului penal întocmit”, a precizat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

  Victima, transportată cu  elicopterul SMURD
  După incident, la scurt timop, la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care, după ce a constatat gravitatea situației, a solcitat intervenția elicopterului SMURD de la Jibou.

  Victima a fost transportată la Spitalul Județean din Baia Mare unde a fost internat în stare gravă.

  Între timp, polițiștii continuă ancheta în acest caz. Sunt voci care susțin că agresorul, copilul de doar 12 ani, ar avea probleme psihice, dar asupra acestui aspect urmează a se pronunța specialiștii.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare