More


  ATENȚIE SĂTMĂRENI! Proiecte 3D PERSONALIZATE pentru CASA TA din partea specialiștilor din magazinele LEBĂDA

  - Advertisement -

  Design-ul unei locuințe după ce aceasta a fost renovată este, de foarte multe ori, cel mai greu lucru de realizat. Nu și acum. Specialiștii magazinelor Lebăda, firmă sută la sută sătmăreană, le oferă sătmărenilor proiecte personalizate 3D. Cu alte cuvinte, cei care doresc asta, pot vedea exact cum ar putea arăta casa lor înainte ca lucrrile să fie finalizate. Pot face modificări până la cele mai mici detalii doar apelând la la opinia specialiștilor din magazinele Lebăda, fie ei arhitecți, designeri sau consilieri de vânzări. Pentru un proiect 3D personalizat programează-te online pe https://lebada.ro/proiectare.

  Ce este un open space ?

  Aceste încăperi au fost posibile ca urmare a soluțiilor actuale folosite în construcții, greutatea tavanului fiind preluată de grinzi. Pereții despărțitori au fost eliminați și astfel s-au unit două sau mai multe spații.

  Avantajele open space-ului

  Spațiul devine multifuncțional
  Crește valoarea financiară a imobilului
  Lumina naturală este folosită mai eficient
  Vine în acord cu necesitățile familiei

  Elemente de stil

  Este recomandat să renunți la piesele de mobilier masive, clasice pentru că spațiul nu trebuie să fie aglomerat. Stilul minimalist, axat pe confort și eficiență este cel mai potrivit. Mobila multifuncțională este alegerea perfectă în acest caz și aici ne referim la canapele extensibile, mese pliante etc.

  Bucătăria trebuie să fie foarte practică, electrocasnicele încorporate și hota de putere mare. Pentru o luminare naturală cât mai bună se recomandă renunțarea la draperii ori perdele. Pentru intimitate aceste pot fi înlocuite cu jaluzele romane.

  Prin definiție, open space-ul înseamnă o casă modernă așa că și amenajarea ei trebuie să fie modernă. Cromatic trebuie să te axezi pe tonuri calde, iar accentele de culoare să unească spațiul, dar în același timp menținând aspectul aerisit al încăperilor deschise.

  Delimitarea spațiului

  Într-un open space covoarele sunt esențiale pentru că ele compartimentează fiecare zonă. Ca model acestea pot fi la fel sau diferite, dar suficient de mari pentru a crea iluzia unei camere, totodată ele trebuie să fie în contrast cu nuanța podelelor.

  Pentru pereți se folosesc elemente mari de decor, dar și tapetul. O variantă recomandată ar fi tencuiala decorativă ce imită materialele textile.

  Bucătăria

  Aceasta trebuie să fie bine delimitată de restul amenajării. Separarea se face cu ajutorul culorilor și materialelor pentru podele. Este foarte important ca atunci când stai în living pe canapea să nu ai senzația că stai într-o bucătărie foarte mare. Zona de gătit trebuie să fie foarte bine organizată, iar la locul de luat masa să se ajungă foarte ușor. Spoturile poziționate strategic pot ascunde sau pune în evidență anumite zone ale bucătăriei. Tot ele, la nevoie, pot ascunde zona de gătit.

  Renovarea unei locuințe nu este o treabă ușoară de aceea nu este nicio problemă dacă te inspiri din reviste sau poți apela la opinia specialiștilor din magazinele Lebăda, fie ei arhitecți, designeri sau consilieri de vânzări. Pentru un proiect 3D personalizat programează-te online pe https://lebada.ro/proiectare.

  VIDEO PE https://fb.watch/3996x_Nhhe/

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img