More


  Numit de UDMR: Sătmăreanul Matuz Zsolt , secretar de stat la Ministerul Dezvoltării!

  - Advertisement -

  În ședința de joi, Consiliul Permanent al UDMR a desemnat noi secretari de stat în două ministere și un secretar de stat adjunct într-un alt minister. Toţi cei trei viitori oficiali guvernamentali au o bogată experienţă în domeniile în care au fost propuşi. Iar printre cei trei se află și sătmăreanul MATUZ ZSOLT!

  Potrivit deciziei CP al UDMR, noii secretari de stat sunt:

  – MATUZ Zsolt la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației;

  – SÁNDOR Gábor la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii;

  – FÜLÖP Lóránd a fost numit de UDMR secretar de stat-adjunct la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

  Consiliul Permanent al Uniunii va decide în următoarele zile cu privire la numirea de noi secretari de stat în ministere, transmite UDMR.

  Matuz Zsolt

   •  are 49 de ani, este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Inginerie-economică. Are o experiență de peste 20 de ani în gestionarea proiectelor de finanțare, mai întâi în cadrul RA Comunala Satu Mare, apoi în cadrul unor companii, autorități publice și organisme religioase, în calitate de consultant extern.

   

  Experiența sa profesională acoperă proiecte finanțate din fonduri europene de preaderare (Ispa, Phare, Sapard) și din fonduri structurale şi de investiţii europene, în domenii precum dezvoltarea infrastructurii de utilități publice, protecția mediului, producția de energie regenerabilă, dezvoltarea întreprinderilor agricole, industriale și turistice, modernizarea de unități de educație și sociale, respectiv protecția patrimoniului natural și cultural.

  În prezent este manager de proiect în cadrul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea. Este voluntar în mai multe instituții sociale, prezbiter, curator al Fundației Sapientia.

  Este căsătorit și are trei copii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img