More


  INCONȘTIENȚII SĂTMARULUI. Morți de BEȚI la volan

  - Advertisement -

  La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier, au oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 41 ani, din municipiul Satu Mare.

  În urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  De asemenea, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

  Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

  Tot vineri, 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat în trafic, pe DN 19, în localitatea Livada, un bărbat, de 43 de ani, din județul Maramureș, care se afla la volanul unui autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

   

  Sâmbătă, 23 ianuarie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Serviciului Rutier, au oprit pentru control pe raza localității Culciu, un autoturism condus de un bărbat, de 44 ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

  În urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
  Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

   

  Duminică, 24 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism condus de un sătmărean, de 40 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

  În urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img