More


  Câte bilete de tratament pentru pensionari vor fi în 2021? Aproximativ 60.000 de tichete vor fi distribuite la casele de Pensii din județe!

  - Advertisement -

  Guvernul a prevăzut, prin proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021, 417 milioane lei pentru tratamentul balnear al pensionarilor. Astfel, din această sumă vor fi asigurate maximum 59.926 de bilete de tratament balnear, repartizate pe maximum 19 serii în unităţile de tratament balnear, proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice.

  Diferența biletelor se stabilește în urma încheierii unor contracte subsecvente de prestări servicii cu alte unități de profil în baza atribuirii de acorduri cadru de servicii de tratament balnear, cazare și masă (pe durata a 3 ani). Proiectul nu este public încă, dar s-au prevăzut sumele cu această destinație pentru anul 2021 – valoarea totală e de 417 milioane de lei.

  O notă a Legii arată că numărul biletelor pentru tratamentul gratuit se stabilește prin aplicare unui procent de maximum 15% la numărul total de bilete, precum și categoriile de persoane beneficiare ale sistemului de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale. Sursa: playtech.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img