More


  Dezvăluiri și predicții numai la Nord Vest Tv. Mircea Govor: “Viitorul pentru conducerea UDMR nu sună bine”

  - Advertisement -

  Mircea Govor a continuat luni seara la Actualitatea sătmăreană seria dezvăluirilor din lumea politico-administrativă din Sătmar. În materialul de astăzi vom reda a doua parte a dezvăluirilor și predicțiile fostului președinte al PSD Satu Mare. Încurajați de faptul că avem la fiecare emisiune audiență mult mai mare față de principalii noștri concurenți în domeniul televiziunii locale, vom continua emisiunile de acest gen, deoarece se vede cu ochiul liber că sătmărenii sunt interesați de Nord Vest TV și îi preocupă problemele expuse în emisiunea Actualitatea sătmăreană.

  Haos total în sănătate
  “Actualul ministru al sănătății creează un haos în sistem. Am rămas neplăcut surprins când am aflat că a fost propus din nou ministru al sănătății, după ce în guvernarea Cioloș nu s-a remarcat cu nimic bun și nu a făcut nimic pentru sistemul de sănătate din România. Într-adevăr, s-a remarcat, dar în mod negativ din cauza unor afaceri familiale cu medicamente! Vlad Voiculescu este, după părerea mea, un ministru extrem de slab. De altfel, întreg guvernul Cîțu este un guvern care a pornit cu stângul făcând lumea să iasă în stradă. Constat cu stupoare că actualul guvern nu pune preț pe profesori, pensionari, bugetari. Aceștia sunt amenințați cu tăieri ale salariilor, înghețarea pensiilor, desființarea sporurilor”, a remarcat Mircea Govor.

  PNL în picaj, dacă nu iau măsuri vor avea soarta PNȚCD
  “O alianță între PNL și PSD nu va fi o surpriză pentru cei care înțeleg politica, iar acest lucru se va face nu peste mult timp. Chiar dacă sunt împreună la guvernare, USR este principalul adversar politic al PNL, iar în condițiile în care cei de la USR fac totul împotriva românilor, cei mai afectați de acest lucru vor fi cei din PNL deoarece ei au primul ministru, președintele țării este cu PNL, Ludovic Orban, președintele PNL, este și președintele Camerei Deputaților, ei vor fi primii care se vor eroda. De altfel, se vede și în sondaje că PNL-ul scade, iar USR a câștigat puțin teren. Din punctul meu de vedere, toți consultanții lor îi vor sfătui să facă o alianță cu un partid puternic, în speță cu PSD!”

  În România, sub Guvernările PSD se reface economia țării
  “Momentan, economia nu funcționează, îmi aduc aminte exact perioada 1996-2000, la un moment dat a fost un blocaj total. Firmele nu mai aveau bani să plătească la stat și cheltuieli, statul nu mai avea bani să plătească firmele, până când a venit Guvernul Năstase și a salvat situația deblocând țara din toate punctele de vedere. Și acum, normal, PSD a câștigat alegerile, dar din păcate, președintele țării nu a lăsat partidul care a câștigat alegerile să facă guvernul. În mod normal în orice țară civilizată, în Europa, partidul care câștigă alegerile guvernează țara. Rețineți: tot PSD va salva economia țării!”, a declarat Mircea Govor.

  AUR prinde cheag și împreună cu PSD va fi un adversar puternic pentru UDMR
  Legat de noul partid intrat în parlament, AUR, Mircea Govor a spus că i se pare o formațiune politică interesantă, care vor să fie naționaliști, anti-sistem și se pare că prinde mai ales în diaspora unde a luat locul PNL și USR.

  “În Satu Mare nu a prins încă cheag, dar eu m-aș bucura, deoarece ar fi un oponent puternic al UDMR împreună cu PSD. Un AUR de 7-8% ar face bine, ar antrena viața politică din Satu Mare și probabil că am intra în normalitate”, conform celor spuse de fostul președinte PSD.

  Radu Cristescu, cel mai activ parlamentar din județ
  În emisiunea de luni seara, Mircea Govor a remarcat activitatea de până acum a deputatului PSD Radu Cristescu.

  “Pe mine m-a cutremurat conferința de duminică a lui Radu Cristescu, deputatul PSD de Satu Mare. A fost o conferință dură, de opoziție la baionetă! Dacă acestea sunt realitățile în care trăim, conform celor spuse și dovedite de Cristescu, ne transformăm într-un județ cu mari probleme.

  De altfel, din punctul meu de vedere, Radu Cristescu este cel mai activ parlamentar din județ. Are informații serioase, face niște conferințe de presă interesante, este extrem de prezent în activitățile politice, culturale și sociale ale județului !”

  Actuala conducere a CJ nu face nimic
  Referitor la activitatea președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, Mircea Govor a declarat că acesta nu a făcut nimic în cei patru ani cât a fost la conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

  “Nu face nimic, nu poate termina ce am început noi, adică nici drumurile începute nu sunt în stare să le termine! Drumurile nu sunt în stare să le facă!”

  Mircea Govor:”Primarii PSD nu mai suportă,de când am plecat eu de la CJ este vraiște”
  “Primarii sunt revoltați, nu mai suportă, de când am plecat eu de la Consiliul Județean nu se mai ocupă nimeni de primarii PSD, aceștia au sperat că va fi cineva de la PSD la Consiliul Județean, pentru primarii noștri nu se mai întâmplă nimic, nu îi mai bagă nimeni în seamă, riscă să nu își mai poată continua investițiile”, a spus fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor, în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană.

  Viitorul nu sună bine pentru conducerea UDMR
  “În viitorul apropiat vom face majoritate în Consiliul Județean cu PMP și PNL, iar Pataki nu va conduce după bunul lui plac. Am mare încredere că și cei de la PMP, dar și Adrian Cozma o să dea cu UDMR de pământ. Viitorul pentru UDMR nu sună bine, pentru că nu au politicieni de cuvânt. Viitorul va demonstra că eu nu mint și am dreptate, în ceea ce am declarat”, a fost declarația de la finalul emisiunii a fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img