More


  FOTOGALERIE. FURTUNA face RAVAGII la Satu Mare

  - Advertisement -

  Furtuna care mătură din această dimineață tot județul Satu Mare face ravagii. După ce a răsturnat în stâlp de electricitate la baza urcării pe podul decebal dispre bulevardul Transilvaniei, vizavi, peste Someș, a despris un acoperiș de tablă de pe fostele hale din zonă.

  Stâlpul de la baza urcării pe Podul Decebal dinspre bulevardul Transilvaniei a fost rupt practic de vânt. Acesta se mai ținea pe verticală doar în firele de electricitate.

  La fața locului au intervenit și pompierii pentru restabilizarea stâlpului. Alimentarea cu energie electrică nu a fost întreruptă, însă pe durata desfășurării lucrprilor urcarea pe podul decebal a fost oprită.

  Cam în aceeași zonă, der pe cealaltă parte a Someșului, în imediata apropiere a mall-ului NEPI, vântul a desprins și a aruncat pe dig un acoperiș de tablă de pe halele dezafectate din împrejurimi.

  Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar acea zonă s-a transformat într-un adevărat pericol public. Așadar circulați cu atenție pe malul stâng între cele două poduri.

  CREDIT FOTO: VASILE MIHOVICI  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img