More


  FOTOGALERIE. SALVAȚI de la MOARTE în ULTIMA clipă

  - Advertisement -

  Aproape 20 de sătmăreni care au dormit noaptea trecută afară, la temperaturi de inus 10 grade, au fost salvați de la moarte în ultimul moment.

  Având în vedere temperaturile scăzute, Direcţia de Asistenţă Socială în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare, desfăşoară acţiuni de identificare a persoanelor fără adăpost, pe parcursul nopţii.

  Astfel, noaptea de vineri spre sâmbătă au fost sprijinite șapte persoane, dintre care una a acceptat să fie găzduită la Adăpostul de noapte.

  În noaptea de duminică spre luni au fost salvate alte 11 persoane.

  ”Este foarte frig afară. Voluntarii noștri și-au luat drumul și astăzi în căutarea unor oameni care petrec noaptea pe străzi chiar și în nopțile atât de reci.

  Am identificat 11 persoane aseară în locuri în care nu mai găsisem pe nimeni până acum. Locațiile se schimbă zi de zi, așa că ne confruntăm cu o nouă provocare în fiecare zi.

  Cooperarea cu Direcția de Asistență Socială: persoanele fără adăpost sunt transportate direct către azilul de noapte – procesul de asistență socială continuă acolo.

  Vom continua acțiunea de noapte împreună cu Direcția de Asistență Socială. Astăzi este a treia noapte consecutivă în care voluntarii noștri petrec noaptea pe stradă în minus grade”, spun salvatorii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img