More


  Gardoș în Dubai de sărbători. A dat 400 euro pe o friptură!

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Florin Gardoş (32 de ani)și-a petrecut Revelionul în Dubai și a povestit pentru Telekom Sport cum e să mănânci la celebrul restaurant al bucătarului Nusret Gokce, mai cunoscut ca Salt Bae. Fundaşul central ce evoluează acum la Clinceni a dezvăluit şi ce preţuri sunt la restaurant.
  În vacanţa de Sărbători, Florin Gardoş a plecat în Dubai şi a fost, alături de familie şi un prieten, la restaurantul celebrului Salt Bae. Gardoş a povestit într-un interviu pentru Telekom Sport experienţa trăită acolo. “Am fost împreună cu un prieten de-al meu care îşi dorea neapărat să ajungem acolo, a fost ziua lui pe 29 decembrie şi am zis ok, ăsta e un cadou de ziua ta”, a spus Florin Gardoş.
  Apărătorul Academicii Clinceni a dezvăluit şi ce preţuri sunt la restaurantul lui Salt Bae: “(n.r. – friptura) E foarte bună, dar foarte scumpă
  Există un meniu în momentul când e el acolo şi vine să îţi taie carnea respectivă şi preţurile încep de undeva de la 1600 lei. Pentru o friptură de 400 de grame!”, a mai spus Florin Gardoş.
  Mai multe vedete din lumea fotbalului, precum Messi, Pogba sau Ribery au fost de-a lungul timpului la celebrul restaurant al lui Salt Bae din Dubai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img