More


  HOTĂRÂRI. Ședință prodigioasă a Consiliului Local Satu Mare

  - Advertisement -

  Ședința de joi a Consiliului local satu Mare s-a dovedit a fi una foarte prodigioasă. Peste 40 de proiecte pe ordinea de zi în urma căruia noul consilier local a depus jurământul și a fost desemnat noul director al Centrului Cultural GM Zamfirescu.

  Consilier nou în Consiliul Local Satu Mare
  Consilier nou în Consiliul Local Satu Mare. Președintele USR Satu Mare, Radu Panait, și-a dat demisia din Consiliul Local al municipiului Satu Mare odată ce a fost ales deputat USR din partea județului Satu Mare.

  Postul lăsat liber în Consiliul Local Satu Mare în urma demisiei lui Radu Panait a fost ocupat de Ligia Golban.

  Noul consilier local a depus juramântul la începutul ședinței de joi a Consiliului Local Satu Mare.

  Gergely Butka, noul director al Centrului Cultural GM Zamfirescu
  Gergely Butka este noul director al Centrului Cultural GM Zamfirescu. după ce a fost declarat câștigătorul unui concurs de proiecte organizat în vederea încredinţării managementului instituţiei. Rezultatul final al concursului a fost aprobat joi, în cadrul ședinței Consiliului Local Satu Mare.

  ”Se aprobă rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat în vederea încredinţării managementului instituţiei de cultură Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu” Satu Mare, concurs în urma căruia a fost declarat „câştigător” domnul Butka Gergely Norbert obţinând nota 9,59’’, se arată în proiectul de hotărâre.

  Fostul director, Gheorghe Molnar, s-a pensionat după aproape 30 de ani la conducerea instituției. Mulțumiri Gheorghe Molnar pentru întreaga activitate, mult succes Gergo Butka!

  Alte proiecte aprobate
  În cadrul aceleiași ședințe au mai fost aprobate și poiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2021, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social precum și proiectul de hotărâre privind transmiterea în folosință gratuită în favoarea Autorității pentru Administrarea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor a suprafeței de 798 mp. teren, înscris în CF 159720 Satu Mare De asemeena, consilierii locali au mai aprobat și proiectul de hotărâre privind modificarea procentului coloanei 5 din Anexele 1și 2 la H.C.L. Satu Mare nr.169/24.09.2020 privind modalitatea de calcul a chiriilor pentru locuințele de tip A.N.L.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img