More


  Liga a 2-a: FLORIN FABIAN numit director tehnic la ACS Comuna RECEA!

  - Advertisement -

  Fosta glorie a Olimpiei, Florin Fabian a ajuns azi la o înțelegere cu gruparea de Liga a 2-a din Maramureș, ACS Comuna Recea. FlorinFabian conduce Școala de Fotbal Primavera Satu Mare  și e antrenor cu licența PRO! 

  Fabian a fost numit director tehnic iar anunțul a fost făcut azi după amiază de primarul comunei Recea, Octavian Pavel pe pagina personala de facebook.

  ”Noul director tehnic al echipei ACSF Comuna Recea,Fabian Florin.Mult succes!” a scris primarul Octavian Pavel.

  ACS Comuna Recea l-a avut antrenor principal pe Nae Constantin până în această iarnă însă contractul fostului rapidist a expirat pe 31 decembrie.

  Rămâne de văzut cu ce staff va merge Florin Fabian la Recea și care vor fi obiectivele echipei în condițiile în care se vorbește de unele probleme de finanțare din partea Consiliului județean Maramureș.

  Din lotul celor de la Recea a făcut parte în prima parte a campionatului și sătmăreanul Ciprian Brata precum și mijlocașul Romariu Rus ce a evoluat la Olimpia sau Adrian Micaș un mijlocaș crescut de Dacian Nastai la LPS Satu Mare.

  Fotbal Comuna Recea e în partea inferioară a clasamentului în Liga 2, pe locul 18 din 21 de echipe. După disputarea a 14 partide în 15 etape, trupa maramureșeană a adunat 15 puncte. La reluarea campionatului, în februarie 2021, echipa din Recea mai are programate șase meciuri.

  În primă fază va evolua împotriva celor de la Concordia Chiajna (acasă), după care vor urma partidele cu CS Mioveni (deplasare), ”U” Cluj (acasă), Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă) și Ripensia (deplasare).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img