More


  Mani se detașează în Original by Motul

  - Advertisement -

     La ora 8,52, ora României, site-ul oficial al Dakarului anunța la scurt timp după ce Mani a pornit în proba specială de 277 de km: „Gyenes conduce clasamentul Original by Motul. În ciuda problemelor medicale și a traseului accidentat, Emanuel Gyenes controlează după prolog grupa Original by Motul pentru motocicliștii fără sprijin. Campionul în exercițiu îi conduce pe Arūnas Gelažninkas și David Pabiška.

  Pornit în etapa întâi de pe locul 33 la general, așa cum v-a informat ieri colegul Florin Mureșan, Mani și-a păstrat locul întâi în clasamentul Original by Motul, dar a retrogradat trei locuri, până pe locul 36 la general. Îl desparte de locul întâi, australianul Toby Price, 41 de minute și 54 de secunde în clasamentul etapei și 44min 38 sec în clasamentul cumulat.. Timpul total de patru ore și 20 de secunde, îi permite, așa cum spuneam, să se așeze pe șaua de lider la grupa sa favorită cu un avans de două minute și șapte secunde față de italianul Maurizio Gerini și trei minute și 48 de secunde față de cehul David Pabiška în clasamentul etapei. La general cu 4h 28min și 36sec, Gyenes și-a mărit avantajul față de locul doi, Pabiška, la 4min 56sec, iar față de locul trei, lituanianul Arūnas Gelažninkas.

  De remarcat că Mani mai figurează pe un podium. Este vorba de locul trei pe care îl deține în cursa Marathon la 17min și 24sec de spaniolul Tosha Schareina (ce nume încâlcit) și la 4min 23sec de un alt spaniol, Jaume Betriu.

  Probabil că prietenul nostru Mumu va reveni cu informații importante de la competiție.

  P.S. – În urma unor penalizări survenite în cursul zilei de azi pentru unii motocicliști, nu și pentru Mani, sătmăreanul nostru a urcat pe locul 34 la general cumulat.

  G. Ruia  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img