More


  NESIMȚIRE! Rupți de BEȚI, la VOLAN. Unul dintre ei era în pragul COMEI ALCOOLICE

  - Advertisement -

  La data 17 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN 19F, între localitățile Medieșu Aurit și Băbășești, un bărbat de 39 de ani, din Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

  Astfel, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei.

  *

  Tot la data 17 ianuarie a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii rutieri careieni au depistat pe strada Principală din localitatea Andrid, un bărbat de 35 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

  Astfel, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei.

  În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img