More


  OȘANCĂ NESIMȚITĂ! Ce a făcut?

  - Advertisement -

  Ieri, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiștii rutieri negreșteni au fost sesizați de către U.P.U. Satu Mare cu privire la faptul că la unitate s-a prezentat o femeie de 57 de ani, din localitatea Batarci, care prezenta leziuni în urma unui eveniment rutier produs în cursul zilei.

  Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 35 de ani, din localitatea Batarci, care se deplasa cu un autoturism în localitatea de domiciliu, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un podeț situat în afara părții carosabile.

  În urma impactului conducătoarea auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar pasagera din dreapta în vârstă de 57 de ani care a fost rănită ușor a fost transportată cu un alt autoturism la U.P.U. Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

  Șoferița a fost identificată de polițiștii, a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img