More


  Prima activitate culturală a anului 2021 la Satu Mare

  - Advertisement -

  Școala de Arte Satu Mare în colaborare cu Muzeul Județean Satu Mare propun un parcurs visual mijlocit de cursanții Școlii de Arte Satu Mare care folosesc perioada dificilă în care trăim si își propun într-un fel să insulte frica, panica și incertitudinea și să le transforme într-un ghid/călăuză de supraviețuire prin artă.

  Școala de Arte Satu Mare, în colaborare cu Muzeul Județean Satu Mare, a organizat astfel prima activitate culturală din 2021. Este vorba de expoziția semestrială ce reunește lucrările realizate de acești elevi, coordonați de prof. Cristina Busuioc, toate grupându-se pe marginea temelor propuse.

  Vernisajul expoziției a avut loc luni 18 ianuarie, 2021, ora 14, la Muzeul de Artă Satu Mare, în sălile din curte, cu respectarea regulilor și măsurilor de siguranță pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

  Expoziția se poate vizita și fizic în perioada 18-29 ianuarie 2021, cu respectarea acelorași măsuri de siguranță.

  Clipul video realizat la vernisaj va fi pus la dispoziția publicului prin platformele de comunicare ale Muzeului Județean Satu Mare și Școlii de Arte Satu Mare, respectiv conturile de YouTube și paginile de Facebook ale instituțiilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img