More


  Întrevedere în cadrul Proiectului “Răspuns integrat pentru asistență medicală în zona transfrontalieră”

  - Advertisement -
   Prin intermediul acestui proiect, Primăria comunei Moftin, în colaborare cu partenerul de proiect, Primăria orașului Nyíradony din Ungaria urmăresc să își îmbunătățească capacitatea de acțiune în domeniul medical.
  Obiectivul general al proiectului este de a crește calitatea serviciilor de sănătate din Moftin și Nyíradony, dar și din împrejurimile celor două localități, printr-o investiție complexă în infrastructură și achiziționarea de echipamente specifice. Acest proiect va contribui, pe termen lung, la crearea de servicii de sănătate comunitare adecvate în zona de frontieră.
  Proiectul a fost depus spre finanțare de către Primăria comunei Moftin în colaborare cu partenerul de proiect, în luna ianuarie 2018, în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.  În timpul consultărilor de ieri, a fost dezbătut stadiul implementării proiectului, problemele întâmpinate și soluțiile propuse pentru rezolvarea problemelor dar și organizarea activităților prevăzute în contextul pandemiei.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img