Radu Cristescu: “Guvernul Țeparilor continuă să MINTĂ ROMÂNII!”Deputatul PSD de Satu Mare, Raud Cistescu, a luat recent o poziție dură față de actualul guvern în privința Referndumului pentru Justiției. Radu Cristescu spune clar că ”Guvernul Țepăarilor continuă să mintă românii”, făcând referire la ”ȚEAPA dată de PNL-USR celor care au votat la Referendumul pe Justiție!

În cele ce urmează redăm integral poziția deputatului PSD de Satu Mare, Radu Cristescu.
”Peste 6,4 milioane de români s-au pronunțat, la Referendumul pe Justiție, pentru interzicerea Ordonanțelor de Urgență în domeniul Justiției. A fost momentul în care USR+ a câștigat sute de mii de voturi promovând intens ideea că puterea politică nu trebuie să vină cu modificări intempestive. în domeniul Justiției.
Odată ce s-au văzut cu sacii în căruță și au intrat la guvernare, cei de la USR fac EXACT PE DOS față de ceea ce au promis în campanie. PRIMA DECIZIE a noului ministru al Justiției a fost de A EMITE O ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ în domeniul Justiției.
Pe lângă faptul că și-a bătut joc de votul românilor dat la Referendumul pe Justiție, Stelian Ion a și mințit cu nerușinare, încercând să își justifice gestul și a susținut că decizia a luat-o în urma avizului și colaborării strânse cu membrii CSM. În realitate însă, CSM s-a întrunit pentru ultima oară în data de 15 decembrie, ÎNAINTE ca Stelian Ion să fi devenit ministru. CCR a interzis în 2012, ca Parlamentul sau Guvernul să legifereze împotriva unui referendum validat!”

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts