More


  Liga a 4-a! Amical cu patru goluri între OLIMPIA și VIITORUL ! Cristi Popa e noul antrenor al echipei din Vetiș!

  - Advertisement -

  În așteptarea relaxării promise de la FRF în privința fotbalului amator, echipele din Liga a 4-a  și-au început pregătirile pentru eventualul start de sezon 2021.

  Olimpia Satu Mare, echipă care ar vrea să sărbătorească cei 100 de ani de la înființare cu o promovare în liga a 3-a, a întâlnit sâmbătă pe Viitorul Vetiș.

  Meciul s-a jucat la Oradea pe teren sintetic . Partida s-a terminat cu scorul de 2-2 (1-0), iar pentru Olimpia au punctat: Alin Gombar ( Pen ) și Denis Hotea. Pentru formația din Vetiș , pregătită din acest an de Cristi popa au punctat Marius Duca și Cosmin Anton.

  La Olimpia, antrenorul Lulu Dragomir a rulat toți jucătorii din lot, oferindu-le câte o repriză, iar lotul de jucători deplasat pentru această partidă este: 𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿 𝗔𝗹𝗲𝘅, 𝗧𝘂𝗿𝘀̦𝘂𝗰 𝗖𝗮̆𝗹𝗶𝗻, 𝗦𝗿𝗲𝗽𝗹𝗲𝗿 𝗘𝗿𝗶𝗰𝗵, 𝗟𝘂𝗻𝗴 𝗔𝗹𝗶𝗻, 𝗖𝗵𝗶𝘃𝗮𝗿𝗶 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀, 𝗦𝗶𝗰𝗶𝗮𝗻 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶, 𝗠𝗶𝘇𝘀𝗲𝗶 𝗭𝗼𝗹𝘁𝗮𝗻, 𝗚𝗿𝗶𝗴𝗼𝗿𝗮𝘀̦ 𝗦𝗼𝗿𝗶𝗻, 𝗕𝗼𝗻𝘁𝗮 𝗣𝗮𝘂𝗹, 𝗖𝗵𝗶𝗳𝗼𝗿 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁, 𝗔𝗹𝗶𝗻 𝗚𝗼𝗺𝗯𝗮𝗿, 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗰 𝗟𝘂𝗰𝗮, 𝗕𝗮𝗹𝗼𝗴𝗵 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶, 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀, 𝗦𝘂𝘃𝗲𝗴 𝗡𝗮𝗻𝗱𝗼𝗿, 𝗕𝗹𝗮𝗴𝗮 𝗥𝗶𝗰𝗮𝗿𝗱𝗼, 𝗖𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗶𝗰𝗮̆𝘂 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀, 𝗖𝗵𝗶𝘀̦ 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸, 𝗦̦𝘁𝗲𝗳 𝗥𝗮𝘂𝗹.

  Proiect de viitor la Vetiș!

              Viitorul Vetiș se anunță a fi una dintre surprizele plăcute ale sezonului 2021 în fotbalul județean. A fost pornit un proiect fotbalistic noul în Vetiș. Cristi Popa a fost numit antrenor .

  ”E un proiect pe care vrem sa îl realizam la Vetis in care sa facem o echipa cât mai competitiva din jucatori tineri, și sa promovam intr-un timp cât mai scurt sportivii din localitate !!

  E un proiect pe termen lung realizat împreuna cu Horvat Rolland fostul portar de la Someșul  și Olimpia , noul președinte al clubului și tatăl lui , Horvat Alexandru și primăria Vetis in care încercam sa ridicam fotbalul din localitate . ” ne-a spus antrenorul Cristi Popa care a amintit că următoarea perioada va fi rezervată meciurilor de pregătire .

  ”Săptămâna care urmează vom avea probabil două  jocuri din care unul la Oradea in compania unei echipe de liga 4 iar una in Satu Mare in funcție de vreme ” a mai spus Cristi Popa care a mai spus că amănunte despre proiectul de la Vetiș vor fi date înainte de startul Ligii a 4-a.

  ”Ne dorim mult reluarea activității și la nivel de amatori și la copii și juniori. A fost un an greu , fără fotbal, fără meciuri oficiale…Trebuie repornit sportul amator altfel vor dispărea multe echipe din județ” atrage atenția Cristi Popa.

  Viitorul Vetis : Osan – Apai , Caba, Feher , Godja – Tafa , Rat , Anton , Sasu , Haidu – Micle Alex

  Au intrat Palage, Duca, Dencsak , Pop Nandor , Mic , Horvat Kevin , Tite

  Antr. Popa Cristian

  Despre fotbalul din comuna Vetiș

  Despre proiectul fotbalistic de la Vetiș a vorbit joi seara la Nord Vest TV și viceprimarul comunei, Daniel Codrea.

  ”Avem trei echipe de fotbal în comună și toate sunt apreciate pentru proiectele sănătoase pe care le-au pornit. Atât la Oar cât și la Decebal și acum Vetiș se încearcă readucerea tinerilor din zonă la sport și la fotbal. Acum la Vetiș se anunță un proiect deosebit cu investiții importante atât în echipă cât și în baza sportivă!”  a spus la emisiunea Actualitatea sătmăreană viceprimarul Daniel Codrea.

  Întrebat de ce nu încearcă o comună cu potențial financiar ca Vetișul să susțină o echipă de liga a 3-a, viceprimarul Daniel Codrea a fost ferm..”Atâta timp cât mai sunt investiții de făcut pentru ridicarea nivelului de trai a locuitorilor din comună, gen canalizare, apă, asfaltare de străzi, ar fi oarecum injust să direcționăm sume mai mari de bani pentru a susține o echipă în liga a 3-a” a punctat viceprimarul Codrea care însă nu exclude ca pe viitor, după ce comuna va avea în toate cele trei localități, Vetiș, Oar și Decebal condiții de trai la standarde ridicate , fotbalul să treacă și el la un nivel superior!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img