More


  Infracțiuni rutiere constatate în flagrant delict de polițiști

  - Advertisement -


  La data de 12 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism, fiind implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

  Astfel, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

  La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș au depistat pe raza municipiului Negrești Oaș un bărbat, de 55 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
  Astfel, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

  La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat în trafic, pe raza comunei Sanislău, un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în sat Sanislău care deși nu poseda permis de conducere, se afla la volanul unui autoturism.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare