More


  Agitație pentru normalitate la Primăria Tășnad: Un caz de COVID a fost tratat cu responsabilitate

  - Advertisement -

  Ieri dimineață, la Tășnad, unul din angajații primăriei a fost declarat pozitiv pandemic. Fără panică și cu profesionalism, conducerea Primăriei Tășnad a luat toate măsurile conform procedurilor legale în acest sens și a reorientat activitatea angajaților astfel încât tășnădeanului să i se asigure tot sprijinul în relațiile punctuale sau generale cu conducerea orașului.

  Sursa noastră în acest caz a fost chiar un om în slujba cetățeanului cu care aveam programată o întâlnire în cursul dimineții la Tășnad. Grija dânsului pentru parteneri și colaboratori m-a făcut să scriu acest articol pentru a scoate în evidență faptul că efectul „ghișeu”, cum îi spun eu, începe să se diminueze în administrația localităților de pe teritoriul județului nostru.

  În urma telefonului primit, am întors mașina în dreptul Aeroportului și mi-am putut reorganiza programul zilei. Aici nu e vorba de mine, sunt doar în subsidiar. Este vorba despre normalitate. Despre pătrunderea pas cu pas a relațiilor civilizate în viața noastră de zi cu zi.

  InG  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img