More


  Castelul din Carei. A fost relansat proiectul „Zile Naționale ale țărilor U.E.”,cu tema Castele și cetăți, de Ziua Națională a Lituaniei

  =

  Direcția de Cultură a Municipiului Carei relansează proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E.”, inițiat în urmă cu șapte ani.

  În acest an, cu ocazia fiecărei zile a unui stat membru U.E., vor fi expuse în holul de la intrarea principală a Castelului Károlyi din municipiul Carei câte 10 imagini cu cetăți sau castele din țările Uniunii Europene.

  Proiectul are ca scop familiarizarea careienilor, precum și a vizitatorilor municipiului Carei cu valorile culturale specifice țărilor Uniunii Europene.

  Cu ocazia Zilei Naționale a Lituaniei, sărbătorită în 16 februarie, reprezentanții Direcției de Cultură a Municipiului Carei au realizat o expoziție de imagini care surprind castele sau cetăți din Lituania.

  Expoziția va putea fi admirată până în perioada 16 februarie – 2 martie 2021, fotografiile fiind expuse în holul de la intrarea principală aCastelului Károlyi din municipiul Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img