More


  CERTITUDINE! UDMR SCHIMBĂ PREFECTUL de Satu Mare

  - Advertisement -

  UDMR schimbă funcția de prefect la Satu Mare. Postul ocupat până acum de liberalul Radu Bud va reveni, în scurt timp, unui reprezentat al UDMR. Cele mai mari șanse pentru a ocupa această funcție este actualul subprefect, Alfatter Tamas Ferenc.

  Altfatter Tamas Ferenc a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că tot ceea ce poate confirma până în prezent este faptul că funcția de prefect va reveni UDMR.

  ”Nu pot confirma deocamdată sută la sută sigur că eu voi fi prefect. Ceea ce pot spune este faptul că acest post va reveni UDMR.

  În cadrul unei ședințe a UDMR Satu Mare, se va face o nominalziare pentru acestă funcție. Aici pot spune că, datorită implicării mele și a activității mele în funcția de subprefect, am cele mai mari șabse să fiu nominalizat pentru funcția de prefect”, a declarat Altfatter Tamas Ferenc pentru Gazeta de Nord Vest.

  Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință ca alți membri UDMR să fie tentați de această funcție.

  Odată cu numirea lui Altfatter Tamas în funcția de prefect, care este foarte probabilă, posturile de subprefecți vor reveni PNL și USR. Cele două formațiuni politice vor trebui să facă, de asemenea, nominalizări pentru aceste funcții.

  Cel mai probabil viitorul prefect, Alfatter Tamas, este căsătorit și are doi copii: o fetiță de 11 ani și un băiețel de șapte luni.

  Acesta este licențiat atât în economie, cât și în studii juridice. Acesta se bucură de aprecierea președintelui Organizației Județene Satu Mare a UDMR, Pataki Csaba, considerându-l pe Altfatter Tamás Ferenc un foarte bun specialist, cu o pregătire solidă atât în ştiinţele juridice cât şi în economie, recomandându-l și vechimea considerabilă în administraţie.
  Altfatter Tamás Ferenc ocupă funcția de subprefect din data de 24 martie 2014.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img