More


  Falsuri depistate în piețele sătmărene

  - Advertisement -
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vineri, 29 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, au organizat şi desfăşurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu jucării, jocuri, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte articole pentru copii, pentru protejarea bugetului general consolidat al statului, a drepturilor de mărci și a drepturilor și intereselor consumatorilor.

  În urma activităților desfășurate au fost identificați și verificați 6 operatori economici care administrează structuri din domeniul serviciilor de comerț, cu privire la modul de respectare a obligațiile impuse de actele normative în materie privind prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu jucării, jocuri, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte articole pentru copii.

  Cu această ocazie, polițiștii sătmăreni au constatat 2 infracțiuni de „punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate” și au ridicat în vederea efectuării cercetărilor în cauză în jur de 70 de bunuri, în valoare de aproximativ 5 000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img