More


  FOTO. Motocicliști cu INIMĂ MARE. Zeci de nevoiași, AJUTAȚI de bikerii sătmăreni

  - Advertisement -

  Un grup de motocicliști inimoși au făcut, în cursul anului trecut, o serie de activități caritabile, ajutând astfel familiile nevoiașe, dar și cadre medicale aflați în prima linie în bătălia anti-Covid. Deși abia a împlinit un an de la înființare, membrii Filialei Satu Mare a Adventist Motorcycle Ministiry au făcut deja o serie de acțiuni caritabile. Astfel că sâmbătă, într-un cadru festiv, Adventist Motorcycle Ministiry a primit drapelul reprezentativ, o moare onoare pentru această mică, dar inimioasă familie de bikeri.

  Nu toate lucrurile prezentate în mass-media și în filme despre bikeri sunt adevărarte. Sunt și pasionați ai motocicletelor care fac și acte caritabile. Este cazul celor de la Adventist Motorcycle Ministiry, care în urmă cu un an a înființat o filială și la Satu Mare.

  Aceasă asociație, care a luat ființă pentru prima dată în Statele Unite, a fost adusă la Satu Mare de Szerekovan Janos, solist tenor al Operei din Budapesta, membru al aceleiași asociații din capitala Ungariei, organizată după cea din Statele Unite.

  Amfitrionul Adventist Motorcycle Ministiry de la Satu Mare este inimosul Cristian Stan, cel care a pus serios umărul la formarea asociației, alături de ceilalți colegi din cultul religios din care face parte.

  Alături de aceștia a organizat și participat, anul trecut, la o serie de acțiuni caritabile, zeci de persoane și familii sărace fiind ajutate în urma acțiunilor de binefacere a bikerilor sătmăreni.

  Sâmbătă, într-un cadru festiv, la împlinirea unui an de zile de la înființarea Adventist Motorcycle Ministiry de la Satu Mare, asociația a primit din partea lui Szerekovan Janos, drapelul reprezentativ Adventist Motorcycle Ministiry Satu Mare – România, fiind prima asociație de acest gen organizată în țară.

  Reprezentanții Adventist Motorcycle Ministiry nu au de gând să se oipească aici. În acest an au în vedere alte acțiuni caritabile pentru a-i ajuta pe copiii care provin din familiile sărace, pentru a ajuta familiile lovirte de nenorociri sau pentru a-i ajuta pe cei care luptă, în prima linie, împotriva COVID.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img