More


  O poveste de iubire, joi la Teatrul de Nord

  - Advertisement -

  „Pasiunea lui Narcisse Mondoux” este o comedie alertă despre dragoste și nu numai, cu replici savuroase pline de aluzii nu întotdeauna subtile, și care ne conduce adesea spre emoție și lacrimă. Textul este scris de Gratien Gélinas, unul dintre cei mai apreciați actori, dramaturgi și regizori din Canada, traducerea și adaptarea îi aparțin lui Zeno Fodor. Un spectacol de Cristian Ioan.
  Din distribuție fac parte actorii: Carmen Frățilă, Radu Botar și Cristian But.
  Piesa lui Gratien Gélinas, surprinzătoare și tandră, cu un umor de foarte bună calitate, oferă două partituri de excepție pentru actorii care au șansa să întruchipeze cele două personaje – în cazul nostru, Radu Botar și Carmen Frățilă. Însuși autorul (actor și regizor) a jucat-o de peste 500 de ori.
  Trupa Mihai Raicu vă invită să descoperiți amuzanta poveste de amor dintre cei doi protagoniști, pe scena Teatrului de Nord, în Sala Mare, joi, 4 februarie 2021, de la ora 19.00.
  Biletele se pot cumpăra de la Agenție, str. Horea nr. 6, sau online de pe biletmaster. Rezervări se pot face prin email la agentie.teatruldenord@gmail. com sau la telefon 0261712106 (între orele 10.00 – 17.00). Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari).
  Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de siguranță, accesul în spațiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire indicate de personalul de sală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img