More


  PRĂPĂD în TRAFIC. Polițiștii TAU în carne VIE

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 15 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 20 conducători auto.

  Exemple:

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 11 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 105-124 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 70 km/h.

  Doi conducători auto, din Satu Mare nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric, fapt pentru care polițiștii au aplicat măsura de suspendare a dreptului de a conduce.

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, patru conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare