More


  Târg de Valentine’s Day, în Parcul Central din Satu Mare, o reușită

  - Advertisement -

  Cei 26 de producători și meșteri artizanali au înfruntat gerul, la acest sfârșit de săptămână, la Târgul Produselor Sătmărene. Sătmărenii au putut găsi, la această ediție, produse atent lucrate pe care le puteți dărui persoanei iubite de Sf. Valentin.

  La târgul din acest week-end, din parcul central, sătmărenii au putut alege și gamă specială de produse dedicată îndrăgostiților care doresc să facă un cadou persoanei iubite de Sfântul Valentin. Târgul Produselor Sătmărene i-au așteptat pe sătmăreni cu articole vestimentare, bijuterii hand-made, accesorii, decorațiuni pentru casa, săpunuri artizanale, miere, produse pentru înfrumusețare și vinuri cu arome deosebite de pe meleaguri sătmărene.

  Toate produsele au fost realizate în micile ateliere de creație ale producătorilor sătmăreni care pregătesc pentru fiecare ediție produse unicat, în serie limitată care pot deveni cadouri speciale pentru cei dragi.

  La acestă ediție au participat și producători care nu au mai fost la alte ediții, precum Simon Zsuzsa și trei producători care au primit recent marca Produs Sătmărean: Julart Studio, Seva Sana și Florăria Love Garden.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img