More


  „Abuzul sexual- primul ajutor psihologic”

  - Advertisement -

  Domeniile prioritare din sfera prevenirii la nivel național și la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare vizează și prioritatea axată pe prevenirea violenţei domestice și a agresiunilor de natură sexuală.

  În cadrul campaniilor de prevenire și a activităților punctuale desfășurate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare se urmărește și dezvoltarea unor abilități de a relaționa cu victimele sau potențialele victime ale abuzurilor săvârșite împotriva tinerelor sau a femeilor, sens în care perfecționarea polițiștilor, a specialiștilor și a celorlalte categorii care interacționează cu victimele, reprezintă un deziderat.

  În întâmpinarea acestui deziderat vin Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, alături de grupul de suport GR.AB., în cadrul căruia se va desfășura la data de 13 martie a.c., începând cu ora 10.30, pe platforma online Zoom, workshopul intitulat „Abuzul sexual- primul ajutor psihologic”.

  Persoanele din categoriile de interes, se pot înscrie la activitate accesând link-ul: https://forms.gle/yF47HwbBUCGPcyBa8. “Împreună înfăptuim minuni!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img