More


  Permise suspendate de ziua femeii

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 8 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 220  de sancțiuni contravenționale.

   

  Astfel, ieri, 8 martie a.c.,  pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  20 000 de lei.

   

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

  Exemple:

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, un conducător auto care a depășit limita legală de viteză, circulând cu viteza de 103km/h pe un tronson de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.

   

  Un conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, după ce a consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

   

   

   

   

  La data de 8 martie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, un conducător auto, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, fără a respecta semnificația indicatorului rutier „Depășirea interzisă”.

   

  Doi conducători auto, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img