More


  Peste 40 de permise suspendate într-o singură zi în județ

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale.

  Astfel, miercuri, 10 martie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 80 000 de lei.
  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 42 de conducători auto.

  Exemple:
  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 38 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând, cu viteze cuprinse între 101-123 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.
  Un conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, după ce a consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Trei conducători auto, au efectuat manevra de depășire neregulamentară a altor autoturisme, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img