More


  Acţiune caritabilă în Postul Paștelui

  - Advertisement -

  Programul recent lansat „Lindner Agapé” al Fundației Hans Lindner își propune să contribuie la purtarea grijii persoanelor neajutorate, care au dificultăți sau sunt incapabile -datorită vârstei sau stării de sănătate- să aibă grijă de ele însăși.

  În primul rând este vorba de oferirea gratuită a unei porții de mâncare caldă în fiecare zi. Hrana caldă este preparată în bucătăria fundației și este livrată beneficiarilor de către angajați, care astfel îi întâlnesc în mod regulat și îi ajută, totodată, la rezolvarea problemelor ivite în viețile lor. Pentru realizarea acestui scop fundaţia colaborează cu producători locali, voluntari și școli profesionale, cărora le mulţumeşte şi pe această cale.

  În cadrul programului „Lindner Agape” până acum au fost livrate zilnic 50 de porții de mâncare caldă, în principal persoanelor în vârstă din Satu Mare. Acești beneficiari au fost semnalați de către sătmăreni. Simțim că în Postul Mare și pe măsură ce se apropie sărbătoarea de Paști, oamenii sunt mai sensibili și le este important să sprijine persoanele în vârstă și cu dificultăţi.

  Pe această cale, sătmărenii sunt rugați să sesizeze cu încredere personalul fundaţiei, anunţând la 0760723224 (Boros Hermina), dacă cunosc o persoană a cărei sănătate sau condiții de viață precare necesită intervenție, îngrijire (atenție, grijă și menținerea legăturii strânse). De asemenea, sunt binevenite donaţiile din partea sătmărenilor, care doresc să își ofere susținerea sub diferite forme: alimente sau sprijin financiar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img