More


  Razii la sânge pe șoselele județului

  - Advertisement -


  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale.
  Astfel, în data de 9 martie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 28 000 de lei.
  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

  Exemple:

  • Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, doi conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând, cu viteza de 103 km/h, respectiv 104 km/h pe un tronson de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.
  • Doi conducători auto au fost depistați la volanul autoturismelor, după ce au consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat la fiecare dintre participanții la trafic.
  • Un conducător auto, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img