More


  VACANŢĂ. De Paște, în Egipt

  - Advertisement -

  Tot mai mulţi sătmăreni aleg să îşi petreacă sărbătorile de Paşte departe de casă, în ciuda pandemiei de coronavirus. Egiptul este una dintre destinaţiile preferate. Mircea Spatar, managerul unei agenţii de turism din Satu Mare, a oferit câteva detalii cu referire la cele mai căutate destinaţii din perioada imediat următoare.

  Egiptul, în topul preferinţelor
  Cum tot mai multe destinații externe se deschid, sătmărenii se orientează tot mai mult către destinațiile externe. Chiar dacă se solicită un test COVID negativ la plecare, deja turiștii s-au obișnuit cu aceste teste.

  Cea mai căutată destinație de Paște este Egipt, deja 5 avioane sunt pline, touroperatorii suplimentând cu încă 2 curse charter din Cluj Napoca spre Egipt.

  Motivele sunt lesne de înțeles, un sejur de 7 nopți lahotel de 5* all inclusive cu avion din Cluj Napoca în perioada Paștelui începe de la 495 euro/pers cu taxe incluse iar vremea este mai mult decât prielnică cu temepraturi de peste 33 de grade.

  Maldivele, a doua destinaţie preferată de sătmăreni
  A doua destinație în top este tot una externă, Maldive este la mare căutare iar aici avem din nou zbor direct din Cluj Napoca și Timișoara. Tarifele sunt mai ridicate, pentru cei cu un buget mai consistent și încep de la 1500 euro/persoană sejur de 7 nopți all inclusive.

  Staţiunile montane şi Felixul, împart locul trei
  Locul trei în top este împărțit de stațiunile montane din România unde sătmărenii caută cabane pe care să le închirieze integral și stațiunile balneo, în special Băile Felix pentru cei care doresc să se relaxeze la ape termale.

  “Cum anul acesta Paștele și 1 Mai se suprapun, locurile de cazare vor fi ocupate în proporție de 95% estimăm noi în acest moment.Așadar pe cei care doresc să călătorească de Paște îi sfătuim să își facă din timp rezervarea”, a declarat Mircea Spătar.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img