More


  Noi fluxuri de vaccinare în județ

  =

  Prefectul Altfatter Tamás a convocat ieri, 12.04.2021, ședința săptămânală de lucru cu structurile Ministerului Afacerilor Interne și cu participarea conducerii Direcției de Sănătate Publică Satu Mare în cadrul căreia s-a realizat analiza situației operative privind ordinea și siguranța publică și a eficienței măsurilor de verificare a respectării regulilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

  Privind campania de vaccinare, începând de astăzi se alocă trei noi fluxuri de vaccinare cu vaccin Pfizer-BioNTech, câte unul adițional la centrele deja funcționale de la  Liceul Teologic ”Nicolae Steihardt” din Satu Mare respectiv de la Ambulatoriul Tășnad și unul la Școala Generală Mediesu-Aurit, deschis începând de azi. Toate cabinetele de vaccinare cu acest tip de vaccin au o capacitate crescută la 72 persoane pe zi.

  Începând cu data de 20 aprilie 2021 se estimează operaționalizarea centrelor pentru care în acest moment se  pot face doar înscrieri pe listele de asteptare. Este vorba de centrele de vaccinare de la Școlile ”Bălcescu-Petofi” și ”Lucian Blaga” din municipiul Satu Mare precum și centrele din Turț și Crucișor.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img