More


  Două spectacole noi la Teatrul de Nord

  - Advertisement -

  În ultimele săptămâni în care pandemia a închis din nou porțile instituțiilor de cultură, Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord nu și-a întrerupt programul de repetiții încercând să valorifice cât mai bine acest timp. Două spectacole noi sunt deja pregătite pentru public, iar alte câteva proiecte sunt în plin lucru. Optimiști și încrezători că indicele va rămâne coborât în continuare, membrii Trupei „Mihai Raicu” au pregătit programul de spectacole pentru următoarea perioadă (final de aprilie-mai).

  Locurile în Sala Mare a Teatrului de Nord vor fi în continuare disponibile la o capacitate de 30%, iar respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 rămân obligatorii. Publicul este rugată să țină cont de aceste restricții și să își facă din timp rezervare la spectacole. Agenția de bilete este deschisă de la ora 10 la 17, sâmbăta de la ora 10 la 13, și cu o oră înainte de fiecare spectacol. Rezervări se pot face telefonic: 0261712106, la adresa: agentie.teatruldenord@gmail.com, sau la sediul agenției de pe strada Horea nr. 6.

  Joi 22 aprilie, de la ora 19.00, se joacă în avanpremieră „Metamorfoze”, un spectacol concert în care veți descoperi o trupă muzicală cum nu s-a mai văzut de mult la Teatrul de Nord. Spectacolul este conceput de cei doi membri ai celebrei trupe Fără Zahăr: Bobo Burlăcianu (muzica și regia muzicală) și Bobi Dumitraș (versurile). Scenografia și grafica video sunt realizate de Cristian Gătina, coregrafia de Roxana Fânață. Din distribuție fac parte actorii: Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian But, Andreea Mocan, Roxana Fânață, Dana Moisuc, Adriana Vaida, Vlad Mureșan, Andrei Gîjulete, Romul Moruțan, Raluca Mara, Ioana Cheregi, Cătălin Mareș.

  Vineri 23 aprilie, de la ora 17.00, este programată premiera spectacolului pentru copii „Cu susul în jos” de Ana Cucu Popescu, regia Delia Gavlițchi. Tânăra echipă a spectacolului este formată în Cluj și are deja o bogată experiență în realizarea spectacolelor pentru copii, în special în spațiul Reactor (https://reactor-cluj.com/echipa/). Actorii din distribuție au (re)învățat arta mânuirii păpușilor: Crina Andriucă, Bianco Erdei, Carmen Frăţilă, Tibor Székely, Ciprian Vultur, Alexandra Odoroagă.

  „Cu susul în jos” este un spectacol care încearcă să cultive empatia și înțelegerea față de moduri de gândire diferite și este potrivit copiilor cu vârste peste șase ani.

  METAMORFOZE, spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr

  Regia muzicală: Bobo Burlăcianu

  Versuri: Bobi Dumitraș

  Scenografia: Cristian Gătina

  Mișcare scenică: Roxana Fânață

  Distribuția:

  Gândacul de bucătărie Gregor: Andrei Stan

  Greierele Cristi: Sergiu Tăbăcaru

  Fluturele Toma: Cristian But

  Urechelnița Marinela: Andreea Mocan

  Călugărița Magdalena: Roxana Fânață

  Furnica Veronica: Dana Moisuc

  Albina Poliana: Adriana Vaida

  Buburuzul Bubu: Vlad Mureșan

  Licuriciul Luci: Andrei Gîjulete

  Gândacul de Colorado Vasilache: Romul Moruțan

  Păienjenița Ivona: Raluca Mara

  Vaca Domnului Marcela: Ioana Cheregi

  VW Beetle Nicoară: Cătălin Mareș

  Durata: 1h, 35 min. 

  CU SUSUL ÎN JOS de Ana Cucu Popescu

   

  Regia: Delia Gavlițchi

  Scenografia: Florin Suciu

  Muzica: Max Anchidin

  Asistent regie: Tudor Dreve

  Distribuția:

  Fata (Iulia): Crina Andriucă

  Ghidul: Bianco Erdei

  Vânzătoarea/Bunica: Carmen Frăţilă

  Bocitorul: Tibor Székely

  Bătrânul/Omul de serviciu: Ciprian Vultur

  Mânuitorul: Alexandra Odoroagă

  Durata: 60 min.

  Vârsta recomandată: 6 +

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img