More


  VIDEO/FOTO. Trei sătmăreni, PRINȘI cu ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ în spate

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, 16.420  pachete cu ţigări, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă. Marfa în valoare de 192.100 lei a fost confiscată, iar trei sătmăreni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

  VIDEO AICI

  Miercuri, 28 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

  Astfel, în jurul orei 06.30, colegii noștri au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității de frontieră Porumbești, județul Satu Mare, trei persoane care transportau în spate, de la  linia de frontieră spre interiorul țării, mai multe colete voluminoase.

  Imediat, polițiștii de frontieră au acționat şi au reţinut cele trei persoane. Acestea abandonaseră în zona respectivă nouă colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

  Drept urmare, s-a luat măsura conducerii persoanelor împreună cu țigările la sediul instituției. Cele trei persoane au fost identificate ca fiind cetățeni români, doi bărbaţi, în vârstă de 31 de ani, respectiv 41 de ani, şi un minor în vârstă de 17 ani, toți trei domiciliați pe raza județului Satu Mare.

  În continuarea cercetărilor, la domiciliul unuia dintre ei, lucrătorii Poliţiei de Frontieră au mai descoperit alţi trei saci care conţineau cantitatea de 1.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 19.890 lei.

  În urma inventarierii întregii cantităţi au rezultat 8.420 pachete cu țigări, în valoare de 98.500 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

  În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img