More


  6 jocuri cazinou perfecte pentru fiecare începător!

  - Advertisement -

  Dacă eşti un debutant în industria jocurilor de noroc, este cazul să îţi alegi jocurile de debut care să te ajute să te familiarizezi cu oferta extrem de vastă pe care o platformă online o face jucătorilor care o accesează. Este posibil să te pierzi în această ofertă şi să fi pus în ipostaza în care să nu ştii cu care joc să începi pentru a căpăta experienţa de care ai nevoie, aşa că urmăreşte cu atenţie rândurile de mai jos pentru a putea alege în cunoştinţă de cauză.

  Sloturi

  Orice platformă pentru jocuri de noroc atrage jucătorii atât prin bonusurile în bani oferite cât şi prin rotiri gratuite fără depunere 2021. Rundele gratuite nu sunt în nici un caz de aruncat pentru că te vor familiariza rapid cu sloturile platformei dar mai ales te vor obişnui cu gameplay-ul cu care un slot este creat. Segmentul de sloturi din ofertă este cel mai accesat de către jucători din câteva considerente care contribuie major la popularitatea acestora:

  • O multitudine de teme care sunt aduse pe ecran prin intermediul pictogramelor care aterizează pe role
  • Câştigurile mari şi rapide pe care aceste jocuri de noroc le cedează jucătorilor
  • Posibilitatea de a câştiga sume cu multe zerouri datorită jackpoturilor care le sunt ataşate

  Keno

  Pasionaţii de loto îşi vor găsi fără problemă jocul preferat. Dacă eşti un asemenea jucător, printre multe alte jocuri cu numere se remarcă în mod deosebit jocul de Keno, disponibil în oferte şi sub denumirea de Kino. Este popular între jucători pentru că este oferit în o mulţime de variante, precum Keno Grecia, Franţa, Polonia, etc. Ca joc de noroc, Keno are următoarele caracteristici:

  • Dintr-un bol electronic se vor extrage 20 de numere dintr-un total de 80
  • Se pot juca atât variante simple de joc cât şi cele combinate
  • Preţul minim acceptat pentru un bilet de Keno este de 1 RON
  • Cotele oferite sunt mari şi pot aduce câştiguri însemnate

  În plus, jucătorii au la dispoziţie o mulţime de statistici oferite chiar de site, statistici de natură să le aducă mult mai aproape câştigurile dorite.

  Craps

  Este imposibil să nu fi auzit de acest joc de noroc, practicat în ţara noastră sub denumirea de Barbut în timpurile în care acesta era prohibit. Până nu demult necunoscut jucătorilor din online, jocul de Craps a intrat însă în deplină legalitate, făcând astăzi parte din oferta platformelor de jocuri de noroc atât din ţară cât şi din străinătate. Jocul de Craps cucereşte prin dinamica sa, dar şi prin regulile simple pe care jucătorii le învaţă extrem de rapid:

  • Se pariază pe rezultatul aruncării celui care în joc poartă denumirea de Shooter
  • Există 2 grupuri mari de pariuri, Pass Line şi Don’t Pass Line
  • Cea mai bună aruncare este cea care dă rezultatul de 7 sau 11
  • Cele mai proaste rezultate sunt cele de 2, 3 şi 12, caz în care ai făcut Craps şi ai pierdut pariul

  Video Poker

  Popularitatea acestui tip de joc de noroc îşi are desigur locul în începuturile industriei jocurilor de noroc. Toate cazinourile offline cât şi barurile şi restaurantele erau ticsite cu astfel de aparate video la care jucătorii îşi testau norocul obţinând combinaţiile de poker clasice. Până la urmă, jocul de video poker este un melanj reuşit între jocul de poker şi sloturi, ceea ce îi dă un plus de savoare care place jucătorilor. În mod practic, te aşezi în faţa unui asemenea joc şi:

  • Dai start, aşteptând ca pe ecran să se dispună cele 5 cărţi de joc
  • Poţi opri până la 3 cărţi pe ecran, putând da un spin suplimentar în aşteptarea combinaţiei dorite
  • Ai posibilitatea să setezi miza de joc în funcţie de bugetul propriu
  • Combinaţiile clasice ale jocului de poker se regăsesc în gameplay-ul jocului

  Este un joc clasic şi totodată inovativ în acelaşi timp, unde poţi experimenta adrenalina unui slot dar şi combinaţiile cunoscute ale jocului de poker.

  Baccarat

  Denumirea jocului nu ar trebui să te sperie pentru că în esenţă jocul de baccarat este un joc simplu de cărţi dar care bine jucat poate aduce după sine câştigurile dorite. Pentru a putea să joci acest joc trebuie să cunoşti valorile pe care fiecare carte de joc o are:

  • O carte de A valorează 1 punct
  • Cărţile de la 2 la 9 au valoarea de pe ele
  • Decarul, J, Q şi K sunt creditate cu valoare 0

  Scopul tău în acest joc este să obţii un punctaj de 9 puncte sau cât mai aproape de această valoare pentru a câştiga pariul depus, la capătul opus aflându-se punctajul de 0 puncte, ceea ce în joc este similar cu Baccarat. Ai făcut Baccarat, ai pierdut, prin urmare trebuie să te fereşti de acest punctaj. Nu trebuie să uiţi că jocul de Baccarat se desfăşoară doar între tine şi dealer şi beneficiază de un gameplay extrem de rapid pe care trebuie să îl manageriezi cu atenţie.

  Blackjack

  Este considerat a fi regele jocurilor de masă din oferta unui cazinou şi pe bună dreptate, fiind indicat cu predilecţie unui jucător aflat la început de drum în jocurile de noroc. Jocul de blackjack este recomandat în acest sens pentru regulile sale simple şi mai ales pentru uşurinţa cu care acestea se pot deprinde într-un interval scurt de timp. Ca la jocul de baccarat şi în cel de blackjack valoarea cărţilor este esenţială:

  • Cartea de A este bivalentă, în funcţie de necesitatea jucătorului valorând 1 sau 11 puncte
  • Cărţile cu numere pe le valorează exact cât este ștanțat pe ele
  • Cartea de 10, J, Q şi K sunt creditate cu câte 10 puncte fiecare

  La acest joc trebuie să realizezi un maxim de 21 de puncte, caz în care ai făcut Blackjack şi ai câştigat potul de pe masă.

  Concluzie

  Sunt doar câteva dintre jocurile existente în oferta unui cazinou online, însă sunt minunate pentru a introduce un novice în industria jocurilor de noroc. Joacă-le deci cu încredere, pătrunde-le tainele şi bucură-te de experienţa pe care tocmai ai căpătat-o!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img