More


  ATENȚIE!!! Cel mai MARE ȘTRAND din județ se DESCHIDE în CURÂND. Care sunt TARIFELE

  - Advertisement -

  Cel mai mare ștrand din județul Satu Mare, și anume Ștrandul termal Tășnad își deschide porțile pentru noul sezon estival de joi, 29 aprilie.

  “Orașul Tășnad este un loc binecuvântat cu izvoare de apă geotermală dătătoare de sănătate, care au fost puse în valoare începând cu anul 2000, dată la care s-au pus bazele stațiunii turistice. An de an stațiunea și-a îmbunătățit condițiile și serviciile pe care le oferă turiștilor, oferind un loc plăcut de petrecere a timpului liber unde veți simți acel sentiment de liniște și de relaxare”, a afirmat primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău.

  Ștrandul va fi deschis zilnic între orele 8.00 și 21.00.

  Tarifele practicate sunt:

  Taxa de intrare pentru adulți 25 lei/persoană,

  Taxa de intrare pentru copii/elevi/studenți 15 lei/persoană. Elevii și studenții prezintă carnete vizate pe anul în curs. Intrarea copiilor cu vârsta de până la 6 ani, este gratuită.

  Reducere de preț se face în fiecare zi după ora 16:00:

  Taxă intrare adulți: 15 lei;

  Taxă intrare copii, elevi, studenți: 10 lei

  Persoanele care vin din zonele sau localitățile aflate în carantină nu au acces la piscina de iarnă a ștrandului din Tășnad! Turiștii vor prezenta la intrare cartea de identitate. De asemenea sunt rugați să respecte normele de igienă care sunt afișate la intrare!

  Conform raportului Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din București, apa termală a stațiunii poate fi recomandată pentru utilizare în cură externă în următoarele afecțiuni:

  -Reumatismale degenerative;

  – Reumatismale abarticulare;

  – Neurologice periferice cornice;

  – Ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii);

  – Afecțiuni posttraumatice;

  – Boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img