More


  Hotărâri adoptate în ultima ședință a Consiliului Local Ardud

  - Advertisement -

  Ultima ședință a Consiliului Local Ardud a fost una prodigioasă, fiind adoptate hotărâri de o importanță majoră pentru comunitatea ardudană.
  Astfel, a fost acordat titlul de ,,Cetăţean de onoare al Oraşului Ardud”, post mortem, domnului Tudor Barbul și de numire a Sălii de lupte greco-romane „TUDOR BARBUL” din localitatea Mădăras.
  Evenimentul înmânării diplomei de către primarul orașului Ardud, Ovidiu Marius Duma, urmașilor maestrului Tudor Barbul se va desfășura miercuri, 28 aprilie 2021, începând cu ora 12:00, la Sala de lupte greco-romane din localitatea Mădăras.
  ”Ne-am fi bucurat să-i conferim personal această distincție domnului Tudor Barbul și să-i putem sărbători ziua de naștere (29 aprilie) așa ca altădată, însă soarta a vrut altfel, iar nouă nu ne rămâne decât să-l comemorăm și să ne aducem aminte cu drag de cel care și-a dedicat întreaga viață sportului ardudean și național”, a declarat primarul Ovidiu Duma.
  De asemenea, a fost aprobată organizarea unor festivități de comemorare cu caracter permanent a eroilor neamului care au căzut în perioada celor Două Războaie Mondiale pe teritoriul Oraşului Ardud în fiecare an în data de 9 mai.
  Totodată, s-a aprobat Planul anual de perfecționare profesională a personalului din cadrul aparatul de specialitate al primarului orasului Ardud și al aleșilor locali pentru anul 2021.
  S-a aprobat, de asemenea, bugetul de venituri și cheltuieli al Oraşului Ardud pe anul 2021 astfel încât să poată fi continuată activitatea instituției în perioada următoare.
  Proiectele de Hotărâre l-au avut ca inițiator pe primarul ing. Ovidiu Marius Duma și au fost aprobate cu unanimitatea voturilor consilierilor locali.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img