More


  Primarul Ioan Tătar, trimis în judecată

  - Advertisement -

  Primarul comunei Bixad, Ioan Tătar, a fost trimis în judecată după ce a agresat-o fizic pe una dintre angajatele primăriei pentru că aceasta a refuzat să șteargă datoriile unei firme agreate de edil.

  Ce spune rechizitoriul procurorilor
  Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș din data de 15 aprilie 2021, s-a dispus trimiterea in judecată a inculpatului Tătar Ioan, având calitatea de primar al comunei Bixad, județul Satu Mare.

  Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și purtare abuzivă. La data de 6 decembrie 2019, în jurul orelor 9.00-9.30, persoana vătămată Poșta Lucia, în timp ce își desfășura activitatea în calitate de inspector fiscal, în cadrul Primăriei comunei Bixad, județul Satu Mare, a fost agresată fizic de către primarul comunei Bixad, Tătar Ioan, care se afla, de asemenea, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, deoarece aceasta nu a îndeplinit cerințele primarului privind radierea din evidențele fiscale ale Primăriei a accesoriilor aferente debitului cu care figura înscrisă o societate comercială.
  În tot acest timp, primarul comunei Bixad, Tătar Ioan, i-a adresat și injurii.

  Leziuni traumatice
  În urma agresiunii primarului, femeia a suferit leziuni fizice traumatice care au necesitat, pentru vindecare, două-trei zile de îngrijiri medicale.
  Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Negrești-Oaș.
  Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform prevederilor de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță în vederea judecării cauzei, situație care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img