More


  PROGNOZĂ. Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște

  - Advertisement -

  În acest an, ziua de 1 Mai și Sărbătorile Pacale ale ortodocșilor sunt foarte apropiate ca timp. Sâmbătă va fi 1 Mai,iar duminică, lui și marți vor fi Paștle Ortodox. Potrivit prognozelor meteorologilor, de 1 Mai și de Paște vom avea parte de de o vremea călduroasă, dar instabilă.

  Vremea de 1 Mai
  De 1 Mai, adică sâmbătă, la Satu Mare vom avea parte de un cer parțial noros, cu precipitații izolate, asta după ce vineri va ploua aproape toată ziua.

  În schimb, temperaturile vor fi destul de ridicate, ajungând până la 24 de grade ziua, respectiv 14 grade noaptea.

  În Noaptea de Înviere vom avea, așadar, temperaturi destul de ridicate, dar sunt șanse însenate să cadă și ceva precipitații, așa că nu uitați umbrelele acasă.

  Vremea de Paște
  Duminică, în prima zi de Paște, va fi destul de cald, circa 22 de grade, însă la Satu mare cerul va fi predominat noros, și vor fi semnalare reprize serioase de ploaie.

  Luni, a doua zi de Paște, vremea se va răci brusc, ajungând la 15 grade, însă cerul va fi predominat senin, astfel că șamsele de precipitații vor fi scăzute.

  Marți, a treia zi de Paște, cerul se va însenina și mai ult, vor fi înregistrate 16 grade, iar șansele de precipitații sunt zero.

  Spre sfârșitul săptămânii viitoare, însă, vom avea parte de mult soare și temperaturi de 25 de grade.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img