More


  S-au stabilit principalele activități din această săptămână

  - Advertisement -

  Au avut loc astăzi, 26.04.2021 cele două ședințe operative săptămânale de lucru la cabinetul prefectului. Împreună cu șefii serviciilor din aparatul de lucru, s-au stabilit principalele activități care se vor desfășura în această săptămână.

  Structurile Ministerului Afacerilor Interne au raportat conducerii Instituției Prefectului acțiunile și misiunile executate în săptămâna anterioară. S-au stabilit detaliile desfășurării ceremonialului militar prilejuit de Ziua Veteranilor de Război, ceremonie care va avea loc în data de 29.04.2021 începând cu ora 11 la Cimitirul Eroilor din municipiul Satu Mare.

  Împreună cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) și în baza listelor transmise de primării cu numărul de cetățeni care și-au exprimat dorința de a fi vaccinați, s-a stabilit programul de acțiune a echipei mobile de vaccinare asigurată de Ministerul Apărării Naționale pentru perioada următoare, astfel:

  – 27.04.2021 în comuna Acâș (230 solicitări)
  – 28.04.2021 în comuna Căpleni (186 solicitări)
  – 29.04.2021 în comuna Porumbești (177 solicitări)
  – 04.05.2021 în comuna Beltiug (149 solicitări)
  – 05.05.2021 în comuna Botiz (121 solicitări)

  În continuare, prefectul Altfatter Tamas așteaptă o implicare susținută a primarilor în sensul conștientizării cetățenilor despre importanța vaccinării și posibilitatea de a fi vaccinați în localitate prin intermediul echipelor mobile.

  În același timp, a solicitat DSP o analiză privind posibilitatea de asigurare a personalului medical, a spațiilor și a dozelor de vaccin necesare în vederea organizării la Satu Mare a unui centru de vaccinare cu funcționare non-stop dar și a unei acțiuni de vaccinare tip drive-through, imediat după minivacanța de Paște, centre în cadrul cărora cetățenii să se poată vaccina fără a fi nevoie de o programare prealabilă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img