More


  ATENȚIE PĂRINȚII. STIMULENTE EDUCAȚIONALE PENTRU COPIII DE LA GRĂDINIȚĂ!

  - Advertisement -
  Direcția de Asistență Socială Satu Mare continuă acordarea stimulentelor pentru grădiniță!
  Copiii înscriși la grădiniță, care provin din familiile cu venituri care nu depășesc 530 de lei sau cei care fac parte din familiile ce beneficiază de alocație pentru susținerea familiei, pot primi tichete educaționale în valoare de 100 lei/lună.
  În prezent, la nivelul municipiului Satu Mare, beneficiază de stimulente educaționale 34 de copii.
  Tichetele sociale sunt utilizate pentru achiziţionarea produselor alimentare, de igienă, a produselor de îmbrăcăminte şi/sau a rechizitelor.

   

  Direcția de Asistență Socială Satu Mare continuă acordarea stimulentelor educaționale pentru grădiniță! Pentru stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor din familiile defavorizate şi creşterea accesului la educaţie al acestora, se instituie stimulentul educaţional sub formă de tichete sociale pentru grădiniță.

  Valoarea nominală lunară a tichetului social este de 100 lei, pentru fiecare copil înscris la grădiniţă, beneficiar al stimulentului educaţional. Tichetele sociale sunt utilizate pentru achiziţionarea produselor alimentare, de igienă, a produselor de îmbrăcăminte şi/sau a rechizitelor.

  Este interzisă utilizarea tichetelor pentru achiziţionarea de ţigări şi/sau băuturi alcoolice ori valorificarea acestora prin transformarea în bani.

  Pentru informații privind întocmirea și depunerea dosarului, părinții se pot adresa Direcției de Asistență Socială Satu Mare, cu sediul pe  Aleea Ilișești, nr. 4, marți-joi, în intervalul orar 9.00 – 14.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img